over deze blog

cropped-20180208_1125412.jpgVanaf wanneer mag je jezelf een schrijver noemen? Een vraag die al veel inkt heeft laten vloeien. Ik waag het niet er nu op te antwoorden. Toch lijkt me dat je minstens aan een voorwaarde moet voldoen;  een schrijver moet schrijven.

Voor mij was er wel altijd een reden om niet te schrijven. Te druk bezig met carrière, kinderen opvoeden, verhuizen of Nederlandse les geven, … tot op een bepaald moment er geen uitvlucht meer te bedenken viel. Laat ik maar heel eerlijk zijn: ik durfde het niet. Punt aan de lijn.

Maar mijn leven wordt te kort om nog bang te zijn, dus trek ik nu mijn stoute schoenen aan en waag ik me aan een late schrijverscarrière. Ik begin met prentenboeken. Niet meteen het makkelijkste genre, maar ik hou wel van uitdagingen. En ook al omdat ik gewoon hou van mooie prentenboeken.

Een schrijver schrijft, maar wil toch ook vooral gepubliceerd worden. Dat is nog een ander paar mouwen.

Met deze blog wil ik jullie laten meegenieten van mijn nieuwe leven als beginnend auteur. Ik vertel je over mijn inspiratiebronnen, mijn struikelblokken, interessante ontmoetingen, motiverende gebeurtenissen en wie weet wat nog meer. Volg me mee in mijn zoektocht naar een uitgever. Het belooft een spannende tocht te worden.